Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο παλαιό Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γυναίκες της Ξάνθης 2024»

Εφτά κυρίες του Νομού μας και μια ομάδα γυναικών βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από διαφορετικά πόστα η καθεμία στην τοπική μας κοινωνία.
 
Γυναίκες του συνδικαλισμού, του πολιτισμού, του εθελοντισμού, της φιλανθρωπικής δράσης, της επιχειρηματικότητας, της ανιδιοτελούς προσφοράς!
 
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κυρίες: Μπαλτζοπούλου Άννα, Πανούση - Καψιμάλη Νίκη, Σαμπριγιέ Κασιμ Ντελήογλου Φετβατζιζαντέ, Ξανθοπουλίδου Εύα, «Γυναίκες της Αγάπης, Κυριαζίδου Κατερίνα, Κουρτίδου Ανθή, Φυλακτάκη Χρυσούλα.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο, η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης, αντιδήμαρχος κ. Γκαγκαλίδης, οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Γιάνναρου Ελένη, κ. Ταρενίδης Αναστάσιος, κ. Τσέπελης Μιχάλης, κ. Χατζηαντωνίου Σάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Θεοδωρίδου Δέσποινα, δημοτικοί σύμβουλοι, η Διευθύντρια του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Πενταρβάνη, η Διοικήτρια του ΓΝΞ κ. Ροφαέλα Έλενα, η Πρόδρος Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ. Τζαμπαζλή Αναστασία, εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης η κ. Μαλλιαρουδάκη Μαριάνθη, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χατηφωτιάδου Δέσποινα, η διευθύντρια της Α/Βαθμιας εκπαίδευσης κ. Στυλιανίδου Εύη, ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης κ. Γρηγοριάδης Νίκος.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για την ζεστή και γεμάτη συγκίνηση βραδιά καθώς και τον Δήμο Ξάνθης για την συν διοργάνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά