Ξάνθη: Ανάσταση στο Άγιο Γεώργιο στο Δ΄ Σώμα Στρατού// Οι Ξανθιώτες έδωσαν μια ζεστή αγκαλιά, μαζί με το «Χριστός Ανέστη», στους ένστολους

Χριστός Ανέστη !

Μια διαφορετική Ανάσταση ζουν οι στρατευμένοι νέοι στο Δ΄ Σώμα Στρατού, με την ηγεσία να είναι κοντά τους και αυτές τις ξεχωριστές για την Ορθοδοξία, ημέρες.

Η Μεγάλη Εβδομάδα, τα Θεία Πάθη, ο Ανηφορικός Γολγοθάς, η καρτερία, η υπομονή, ο αγώνας, έχει Ένα αποτέλεσμα, αυτό της Ελπίδας, της Ανάστασης, της Αιωνιότητας.

Όλοι οι άντρες και οι γυναίκες του Δ΄ Σώματος Στρατού γνωρίζουν ότι,  όλοι εμείς που έχουμε εναποθέσει την ασφάλειά μας στη δική τους ενέργεια, έχουν τη μεγάλη ευθύνη να υπηρετούν κάθε στιγμή την Πατρίδα, τους Έλληνες,  με κοπιώδεις προσπάθειες, με πολλές ασκήσεις και καλά σχεδιασμένες προσομοιώσεις πραγματικών συμβάντων, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ισχύ που τους δίνει η γνώση και την ελπίδα που τους δίνει το ανηφορικό μονοπάτι της προσπάθειας, που οδηγεί στο ΦΩΣ.

Πλήθος Ξανθιωτών επιλέγει, μαζί με τους στρατευμένους, τους Υπαξιωματικούς και Αξιωματικούς του Δ΄ Σώματος Στρατού να γευθεί τη χαρά της Ανάστασης και να ευχηθεί, να τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό, να χαμογελάσει και να αγκαλιάσει και όλους αυτούς που τις ημέρες αυτές, δεν είναι κοντά στις οικογένειές τους, γιατί το καθήκον προηγείται.

Χριστός Ανέστη ! …. Και το βλέμμα μας να βρίσκεται κοντά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας  και σε όλους τους ένστολους,  αυτούς που από τα σώματα ασφάλειας, εργάζονται για την ειρήνη,  την ευημερία και την ασφάλεια όλων μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης