ΚΚΕ για επίθεση στη Ράφα: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, για τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού

«Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει την γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα» , σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Πρόκειται για μια επίθεση προαποφασισμένη, τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι,  αυτό  αποδεικνύεται από την  απόρριψη εκ μέρους του Ισραήλ της πρότασης Αιγύπτου και Κατάρ, για εκεχειρία.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, υποστηρίζει ότι, έτσι καταρρίπτονται  τα τελευταία προσχήματα των συμμάχων του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και η ελληνική κυβέρνηση, που στηρίζουν την βαρβαρότητα εναντίον των Παλαιστινίων.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, με τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ και αλλού, που δυναμώνουν και ζητούν τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, την αποχώρηση των Ισραηλινών στρατευμάτων από την Λωρίδα της Γάζας, την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, που βαθαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων.

Να αποχωρήσει η φρεγάτα ΥΔΡΑ από την Ερυθρά Θάλασσα» , καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά