Ο κ. Cleber Da Rodda, νέος Διευθυντής Εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη

Νέα ηγεσία στη μονάδα της ΣΕΚΑΠ του Ομίλου JTI στην Ξάνθη, όπου τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου ανέλαβε από την 1η Απριλίου ο κ. Cleber Da Rodda.

Ο κ. Rodda εντάχθηκε στη JTI το 2022 στον τομέα Επεξεργασίας Φύλλων στη Santa Cruz do Sul της Βραζιλίας, όπου διαχειριζόταν τη μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας φύλλων καπνού της εταιρείας, έχοντας 22 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία καπνού και κατέχοντας πολυάριθμες θέσεις σε τομείς όπως η Έρευνα & Ανάπτυξη, η Επεξεργασία Καπνού, τα θέματα Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων, καθώς επίσης το τμήμα Ποιότητας και το Μηχανολογικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Παραγωγής από το Πανεπιστήμιο Santa Cruz do Sul στη Βραζιλία και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το FGV (GETULIO Vargas Foundation) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Με αφορμή την τοποθέτησή του στα νέα καθήκοντα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Hellas, κυρία Lili Zigoslu δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον κ. Cleber Da Rodda ως νέο Διευθυντή Εργοστασίου μας στη Ξάνθη. Η πολύτιμη εμπειρία και η δυναμική προσέγγιση του κ. Rodda στην παραγωγή προϊόντων καπνού αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για εμάς. Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του, το εργοστάσιό μας στη Ξάνθη θα συνεχίσει να καινοτομεί και να επιτυγχάνει τους στόχους της εταιρείας μας». 

 

Οικονομικά
Τοπικά