Ο Γιάννης Βεζυργιαννίδης συμμετείχε σε εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Καβάλας

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Μαΐου, ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιωάννης Βεζυργιαννίδης (ΝΔ), Γρηγόρης Στογιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ) και Αικατερίνη Πλέσια (ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν  να δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων να αναδείξουν το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης των Ευρωεκλογών. Τους καλεσμένους και συμμετέχοντες υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας κ. Μουρατίδης Γιώργος.

Στην αρχική του εισήγηση και στην διαλογική συζήτηση που ακολούθησε ο κύριος Βεζυργιαννίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τόσο τις βασικές θέσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τις προσωπικές του στοχεύσεις για την ανάπτυξη της Θράκης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας των δημοκρατικών κομμάτων για την αντιμετώπιση της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές και αποδόμησε το επιχείρημα της αντιπολίτευσης ότι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα «ψήφου εμπιστοσύνης» προς την Κυβέρνηση.

Επίσης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής, στην οικονομία, το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς, ενώ τόνισε και την ανάγκη συναίνεσης και συνεννόησης για την εφαρμογή του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Βεζυργιαννίδης «Μόνο με τη σύμπραξη και την συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της περιοχής, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας στα πλαίσια της Ευρώπης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012