Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΔ Ιωάννη Βεζυργιαννίδη στους Δήμους Τοπείρου και Αβδήρων

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς ευρωεκλογές Ιωάννη Βεζυργιαννίδη, υποδέχθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Τοπείρου ανέπτυξε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον προγραμματισμό και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε τοπικά θέματα, καθώς και στην αναζήτηση νέων έργων και προγραμμάτων τα οποία μπορούν να στηριχθούν μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, διαμορφώνοντας ευνοϊκότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυτοδιοικητική ατζέντα της περιοχής, σημειώνοντας την υποστήριξη του μέσω παρεμβάσεων στις αρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας στη Ξάνθη, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης  επισκέφθηκε και  τον Δήμο Αβδήρων όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, από τον οποίον ενημερώθηκε  για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι "ο Δήμος Αβδήρων, βρίσκεται στην καρδιά της Θράκης, και μόνο μέσα από συγκεκριμένες δράσεις μπορεί να αναζωογονηθεί οικονομικά δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση του πολιτιστικού αλλά και φυσικού πλούτου της περιοχής αναδεικνύοντας και την Ελληνικότητα της Θράκης μέσα από δράσεις αξιοποίησης του Αρχαιολογικού Χώρου Αβδήρων. Τα Λουτρά Ποταμιάς αποτελούν επίσης έναν κρυμμένο θησαυρό για την περιοχή. Να επισημάνουμε ότι το νέο LEADER  με ορίζοντα υλοποίησης 2025-27 μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την περιοχή"

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Εκλογές 2012
Πολιτικά
Τοπικά