Ξεκίνησε το επιμορφωτικό εργαστήριο στην Κομοτηνή. "Αξιολόγηση Δομών και Υπηρεσιών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων"

Ξεκίνησε στις 10:00 στην Κομοτηνή το Επιμορφωτικό Εργαστήριο που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της ΑΜΘ για την Αξιολόγηση των Δομών και των Υπηρεσιών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων .

Το εργαστήρι πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ και κεντρικός εισηγητής είναι ο Ιωάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης και Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Η Αξιολόγηση των Δομών των Δήμων και το σχέδιο αναδιοργάνωσης και στελέχωσης των Δομών των Δήμων σε κύρια κατεύθυνση θα είναι το κομβικό σημείο λειτουργίας τελικά της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄βαθμού.

Από το Δήμο Ξάνθης το Εργαστήριο παρακολουθούν οι : Μαρία Σπανού που προκάλεσε ουσιαστικά το εργαστήρι αυτό, Πέτρος Παυλίδης, Πόπη Συμεωνίδου, Ιζαμπέλ Κιουμουρτζιάν, Ελένη Λάππα, Τάνια Καπετανοπούλου, Βασιλική Χρηστίδου, Λιάννα Καρολίδου.

Στο δεύτερο μέρος των εργασιών ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Βασίλης Τσολακίδης χαιρέτησε την εκδήλωση μεταφέροντας τις σκέψεις του Προέδρου που δεν ήταν εφικτό να παραβρευθεί λόγω υποχρεώσεων.

Σε λίγο θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε αποσπάσματα των εισηγήσεων.

Εκπαιδευτικά
Πολιτικά
Τοπικά