Αξιολόγηση Δομών και Υπηρεσιών των ΟΤΑ. Οι εργασίες του Εργαστηρίου. Το θέμα που έθεσε η Μ Σπανού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το Επιμορφωτικό Εργαστήριο που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της ΑΜΘ για την Αξιολόγηση των Δομών και των Υπηρεσιών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων .

Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ και κεντρικός εισηγητής ήταν  ο Ιωάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης και Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε όλη την εισήγηση και τις κατευθύνσεις που έδωσε ο Ιωάννης Γούπιος.

 

Ergastiri axiologisis domon-13102013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

Η Αξιολόγηση των Δομών των Δήμων και το σχέδιο αναδιοργάνωσης και στελέχωσης των Δομών των Δήμων σε κύρια κατεύθυνση θα είναι το κομβικό σημείο λειτουργίας τελικά της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄βαθμού.

Από το Δήμο Ξάνθης το Εργαστήριο παρακολούθησαν οι : Μαρία Σπανού που προκάλεσε ουσιαστικά το εργαστήρι αυτό, Πέτρος Παυλίδης, Πόπη Συμεωνίδου, Ιζαμπέλ Κιουμουρτζιάν, Ελένη Λάππα, Τάνια Καπετανοπούλου, Βασιλική Χρηστίδου, Λιάννα Καρολίδου, Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το δεύτερο μέρος των εργασιών όπου στελέχη των ΟΤΑ έθεσαν πλήθος ερωτημάτων στον εισηγητή που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Ergastiri B Meros erotisis-13102013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

Στο δεύτερο μέρος των εργασιών ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Βασίλης Τσολακίδης χαιρέτησε την εκδήλωση μεταφέροντας τις σκέψεις του Προέδρου που δεν ήταν εφικτό να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων.

Εκπαιδευτικά
Τοπικά