Το "rockin' bells" από Ξανθιώτες στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης

Το Μουσικό εργαστήριο Άγγελου Μουρβάτη μας επιφύλαξε μια έκπληξη για τις γιορτές που έρχονται. Οι μαθητές του εργαστηρίου στο πλαίσιο των μαθημάτων τους ετοίμασαν και τελικά ηχογράφησαν το "rockin' bells" παρουσιάζοντας τις δημιουργικές τους ανησυχίες και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε όλοι μαζί το γνωστό τραγούδι με Ξάνθιώτικες νεανικές φωνές.

Οι μαθητές του εργαστηρίου δούλεψαν μήνες για να καταλήξουν στο μουσικό αποτέλεσμα που ακούτε από το Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης, από το Ραδιόφωνο των Πολιτών από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και διασκέδασαν αφάνταστα με την όλη διαδικασία της ηχογράφησης, απολαμβάνοντας τη χαρά της δημιουργίας και τη δύναμη του ταλέντου και της θέλησης.


Η ηχογράφηση των μαθητών του εργαστηρίου έγινε με την συμμετοχή των τμημάτων:

φωνητικής(υπεύθ. Χριστίνα Λουκίδου)

κιθάρας(υπεύθ. Άγγελος Μουρβάτης)

πλήκτρων(υπεύθ. Αντώνης Παπαδόπουλος)

ντραμς(υπεύθ. Μπάμπης Βαλσαμίδης)

μουσικής τεχνολογίας(υπεύθ, Γιάννης Βαρελίδης).

Η ηχογράφηση όλων των οργάνων και φωνών έγινε μόνο από τους μαθητές του εργαστηρίου και ομάδα παραγωγής ήταν τα παιδιά της μουσικής τεχνολογίας με υπεύθυνο τον Γιάννη Βαρελίδη και βοηθό τον Βασίλη Σκαρλάτο.

Σας ευχαριστούμε για την ευχάριστη αυτή έκπληξη και για το ότι κάνετε για μια ακόμη φορά, γνωστή την Ξάνθη μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Καλλιτεχνικά
Πολιτιστικά