Κοινωνικό Μνημόσυνο την Κυριακή για τη Μιλένα Ρούζκοβα-Κοσιάρη/Ανοιχτή πρόσκληση από το σύζυγο και τους φίλους της

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της γυναικολόγου Μίλενας Ρούζκοβα-Κοσιάρη και με στόχο να μην λησμονηθεί το έργο της ως επιστήμονα αλλά και ανθρώπου και να υπάρξουν συνεχιστές , η οικογένεια της , οι συνεργάτες και οι φίλοι της, διοργανώνουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, κοινωνικό μνημόσυνο στις 18:00 στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ.

Την εκδήλωση μνήμης και τιμής οργανώνουν μαζί με τους οικείους της Μίλενας ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης, η Παιδιατρική Κλινική του Γ,Ν.Νοσοκομείου Ξάνθης, η Συμπαράσταση για Αναθεώρηση, η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού θηλασμού, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης και ο διεθνής σύλλογος International club of Xanthi.

Δημόσια ανοιχτή πρόσκληση απηύθυναν, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο σύζυγος της Γιώργος Κοσιάρης, ο συγγραφέας και φίλος της Θανάσης Μουσόπουλος, η κ. Καίτη Σταυροπούλου-Βλάχου από τη Συμπαράσταση για Αναθεώρηση και ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Αδαμίδης.

Υπενθύμισαν στους συμπολίτες και συμπολίτισσες που γνώρισαν την Μ.Ρούζκοβα, τον αγώνα που έδωσε για την ενθάρρυνση του μητρικού θηλασμού αλλά και του φυσικού τοκετού όπως επίσης και τις κοινωνικές δράσεις στις οποίες συμμετείχε.

Ακούστε την εκπομπή.

Τοπικά