Ο Δίσκος για το Στέφανο Ιωαννίδη-ακούστε τον-κρατήστε τον. Το ευχαριστήριο του "Δικτύου"

Στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων στη Θράκη για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Στέφανου Ιωαννίδη το Δίκτυο Λόγου και Πράξης και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης παρήγαγαν  ένα δίσκο αφιέρωμα για τον αείμνηστο Στέφανο Ιωαννίδη.

Το δίσκο αυτό τον παρουσιάσαμε τις προηγούμενες ημέρες με σχετικό άρθρο και σας προτρέψαμε να τον κάνετε δικό σας αφού τον ακούσετε. Όπως μας επεσήμαναν αναγνώστες μας αυτή η προτροπή δεν μπορούσε να υλοποιηθεί καθώς ναι μεν τον άκουγαν το δίσκο όμως δεν μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους. Ο χρόνος που είχαμε το Σαββατοκύριακο αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο, θέλουμε να πιστεύουμε, τρόπο,  καθώς τώρα είμαστε βέβαιοι οτι το δίσκο και μπορείτε να τον ακούσετε και να τον κάνετε "δικό σας".

Ακούστε !!! και κάντε τον "δικό σας"

Το Δίκτυο Λόγου και Πράξης Ευχαριστεί....

Μετά την ολοκλήρωση των τιμητικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία των ενενήντα χρόνων από τη γέννηση του Στέφανου Ιωαννίδη, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας :
1. την τιμητική οργανωτική επιτροπή. Ξεχωριστά ευχαριστούμε το Μητροπολίτη που χαιρέτησε την Ημερίδα καθώς και το Δημήτρη Χαϊτίδη που εκπροσώπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και επίσης χαιρέτησε
2. τα μέσα ενημέρωσης που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις και ξεχωριστά την Όμορφη Πόλη – το Ραδιόφωνο της Ξάνθης για την προβολή και την παραγωγή του δίσκου για το Στ. Ιωαννίδη
3. τους εκπαιδευτικούς, διευθυντές, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων που επισκεφθήκαμε για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων – ΑΞΙΟΝ δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, Α΄ Δημοτικό, Β΄ και Γ΄ Γυμνάσια.
4. Το προσωπικό του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
5. Τα μέλη του Δικτύου Μ. Σπανίδη, Γ. Κωτούλα, Θ. Μαυροδή
6. Τον Κρυωνά Σεργκενλίδη και τον Κώστα Λειβαδίτη για τη συμμετοχή τους με τα μέλη των Εργαστηρίων τους Ζωγραφικής και Θεάτρου «Ανατολικά του Νέστου»
7. Τους εισηγητές και εισηγήτριες της Ημερίδας για το Στ. Ιωαννίδη
8. Όσους/όσες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και την Ημερίδα
9. Τους φίλους και φίλες που ηλεκτρονικά διατύπωσαν απόψεις και θέσεις για το Στ. Ιωαννίδη και το έργο του.
10. Την κυρία Αθηνά Ιωαννίδη που από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην όλη οργάνωση.

Το βέβαιο συμπέρασμα είναι πως ο Στέφανος Ιωαννίδης και το έργο του ζουν και παίζουν ρόλο στη ζωή μας.
Χάνουν όσοι/όσες δεν το ενστερνίζονται.
Καλές Γιορτές και Δικαιότερο για τη ζωή μας και για τον πολιτισμό 2014.
Θανάσης Μουσόπουλος
Συντονιστής Δικτύου Λ & Π

 

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά