Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ενημερώνει για τα "Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα"

Η πανελλαδικήκαμπάνια «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της ΟΝΝΕΔ συνεχίστηκε και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος, συγκεντρώσαμετρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια τα οποία και παραδώσαμε σε πολύτεκνες οικογένειες, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Στη Ξάνθη η συλλογή των αγαθών πραγματοποιήθηκεαπό τη Δευτέρα 9/12 έως και την Τετάρτη 18/12 στα γραφεία της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης στη διεύθυνση Μιχαήλ Βόγδου 18Α.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00βρεθήκαμεμαζί με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης σε κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Δαγκλή, ώστε να ενημερώσουμετον κόσμο για τη δράση μας και να συλλέξουμε αγαθά από τους πολίτες.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή, καθώς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλές κούτες με τρόφιμα, ρούχα,φάρμακα και παιχνίδια.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων νομού Ξάνθης, στον οποίο προσφέραμε σήμερα το πρωί τα είδη που συλλέχτηκαν.


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην παραπάνω προσπάθεια δωρίζοντας αγαθά, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Κοινωνικά
Τοπικά