Γ Γεωργιάδης. Η ένωση αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με ευχές και δώρα στα ορεινά - Ηλεκροδότηση και ύδρευση Ναών της περιοχής - Παρουσίαση βιβλίου του Φ.Φράγκου

      Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ξάνθης, μίλησε σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, με την ευκαιρία της επίσκεψης της Ένωσης στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και συγκεκριμένα στη Γλαύκη, το Διάσπαρτο και τις Θέρμες

  Αντιπροσωπεία από το Παράρτημα Ξάνθης, της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, πραγματοποίησε την 20η Δεκ.’13 , εθιμοτυπικές επισκέψεις για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, στο Στρ. Προσωπικό Μονάδων που εδρεύουν  σε ΕΧΙΝΟ και ΓΛΑΥΚΗ, για ανταλλαγή ευχών και προσφορά δώρων εθιμοτυπίας.

                 Στο ίδιο πνεύμα , επισκέφθηκαν και αντάλλαξαν ευχές  με τους Δασκάλους και τους Μαθητές στα Δημ. Σχολεία στη ΓΛΑΥΚΗ  και στο ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ, όπου προσέφεραν γλυκίσματα, βιβλία και παιχνίδια  για τους μαθητές, καθώς και  τρόφιμα σε οικογένειες που είχαν ανάγκη,  όπως και στις ΘΕΡΜΕΣ( Λουτρά), σε κατοίκους της Τοπικής  Κοινότητας.

 

Geotgiadis Giorgos 23 12 2013 by Radio899 on Mixcloud

 

Ο Στρατηγός ε.α. Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στα όμορφα εξωκλήσια της ορεινής μας περιοχής και στο αίτημα που απευθύνθηκε στη ΔΕΗ ώστε να τύχουν ηλεκτροδοτήσεως δύο από αυτά, χωρίς ωστόσο, όπως ανάφερε, το αίτημα αυτό να αποσταλεί στην κεντρική διοίκηση μέχρι σήμερα και η απάντηση της τοπικής ΔΕΗ να είναι "δεν προβλέπεται". Ταυτόχρονα ευχαρίστησε και δημοσίως το Δήμο Μύκης ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την αποστολή του αιτήματος,  ύδρευσε έναν από τους Ναούς.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ξάνθης, γνωστοποίησε την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με την Παρουσίαση του βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλη Φράγκου και την ομιλία του με θέμα: "Θράκη - Πόντος"

Κοινωνικά
Τοπικά