Ξάνθη: Ο Κώστας Κυφωνίδης, στον Λεύκιππο

Μια από τις μεταγραφές που «κούνησε» τα ήσυχα νερά της National League 1 ήταν αυτή του Κώστα Κυφωνίδη που άφησε τη Θεσσαλονίκη και την Αρετσού και μετακόμισε περίπου 200χλμ ανατολικότερα φορώντας τη φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ!

Ο παίχτης με το Νο 9 παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από τον Λεύκιππο και την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πραγματικά άψογες. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο ένιωσα ένα πολύ θετικό κλίμα, τόσο από τους συμπαίκτες μου όσο και από το τεχνικό επιτελείο. Η προσαρμογή μου έγινε πολύ γρήγορα, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο, όμως εδώ ένιωσα ότι μπαίνω κατευθείαν σε μια μεγάλη οικογένεια.

Ήξερες πράγματα για τον Λεύκιππο πριν έρθεις;

Δεν μου είναι άγνωστος ο Λεύκιππος. Είχα ακούσει ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σωματείο, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Το διαπίστωσα κι εγώ από κοντά, υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, αλλά ταυτόχρονα και ένα κλίμα ζεστασιάς και αλληλεγγύης.

Σε ποιο σημείο βρίσκεται η προετοιμασία;

Πλέον βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις έχουν ένταση, δουλεύουμε πάνω σε λεπτομέρειες και το κλίμα είναι πολύ θετικό. Υπάρχει ενέργεια και ενθουσιασμός σε όλους μας και ευελπιστούμε πως η προσπάθεια μας θα αποδώσει καρπούς. Ανυπομονούμε πραγματικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ στις 4 Οκτωβρίου. Είναι μια πρόκληση που μας δίνει κίνητρο και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά