Γιώργος Παυλίδης: Μας έκαναν την Περιφέρεια των αποτυχιών, των τελευταίων θέσεων και των χαμένων ευκαιριών.

Ο Συνδυασμός Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη με νέο Δελτίο Τύπου αναφέρεται στην Περιφέρεια ΑΜΘ, καταγράφοντας τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η συνεχής επιβεβαίωση του κατήφορου, της κατρακύλας και των αποτυχιών της Περιφέρειας, δεν έχει τελειωμό! 

Μια ακόμη μαύρη πρωτιά (στην χειρότερη θέση στην Ελλάδα, δηλαδή), προστέθηκε, αυτές τις μέρες, στις άλλες! Είχαμε καταγραφεί ως Περιφέρεια, μόνον τους τελευταίους μήνες, στην χειρότερη θέση όλων:

  •  στον Ιό του Νείλου,(με τα περισσότερα κρούσματα, ασθενείς και θανάτους)
  •  στην ευλογιά των ζώων(με την σφαγή 15.000 ζώων, τον εγκλεισμό 200.000,και την μεγαλύτερη ζημιά των κτηνοτρόφων, που δεν αποζημιώθηκαν)
  • στην πτώση του ΑΕΠ κατά κεφαλή στη Χώρα,(με διπλάσια σχεδόν πτώση το 2011, δηλαδή διπλάσια φτωχότεροι, από την υπόλοιπη Ελλάδα)
  • στην πτώση της προστιθέμενης αξίας στη Χώρα (με διπλάσια επίσης σχεδόν πτώση το 2011 από την υπόλοιπη Ελλάδα)
  • στην χαμηλή απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.

Και τώρα το γαϊτανάκι συνεχίζεται…

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ήταν η τελευταία που εντάχθηκε στα έργα ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων»,κατά την δήλωση του αρμοδιου Υπουργού Ανάπτυξης. Τυχαίο ; Όχι βέβαια, είναι η ταυτότητα της επικίνδυνης πλέον διοίκησης Γιαννακίδη, ευτυχώς απερχόμενης! http://www.mindev.gov.gr/?p=13989

Ο Γιώργος Παυλίδης σχολίασε:

«Γίναμε η Περιφέρεια των αποτυχιών, των τελευταίων θέσεων και των χαμένων ευκαιριών. Η κοινωνία αυτού του προνομιακού τόπου μπορεί και αξίζει μόνον πρωτιές. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχουν ονοματεπώνυμα αυτά του κ. Γιαννακίδη και των γύρω του. Τα σχόλια περισσεύουν».

 

Πολιτικά
Τοπικά