Ημερίδα. “Η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020”.

Στα πλαίσια του Προγράμματος «ΚΑΠ 2014 – 2020: Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης
Προγραμματικής Περιόδου, η ΠΑΣΕΓΕΣ συνδιοργανώνει με την ΕΑΣ Ξάνθης ημερίδα με θέμα “Η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, στην Ξάνθη, στο Ξενοδοχείο Ζ-Palace και ώρα 10:00 έως 13:30.


Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα στην Ξάνθη θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.


Σημειώνεται ότι την Ημερίδα θα τιμήσουν ως ομιλητές οι κ.κ. Κώστας Σκιαδάς, Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και Γιάννης Κολυβάς, Προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ για να αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της
ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.


Η παρουσία σας στην Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού Ξάνθης που θέλουν να ενημερωθούν να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή Ημερίδα.

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά