«Κοινωνία των Δημοτών» το όνομα της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Χ.Πούλιο

Η ‘Κοινωνία των Δημοτών’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Χρίστο Πούλιο ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδο της δημοτικής παράταξης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Ξάνθης.

Με νέο όνομα και νέο λογότυπο, η ‘Κοινωνία των Δημοτών’ και ο επικεφαλής δίνουν παράλληλα και το στίγμα της καθόδου για τη διεκδίκηση του Δήμου:’ Πολίτες από διαφορετικούς δρόμους, ερχόμαστε όλοι μαζί να συναντηθούμε σε ένα κρίσιμο για το τόπο μας, Σταυροδρόμι, που θα αποτελέσει την πορεία Προόδου και Ανάπτυξης.

Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είμαστε η Κοινωνία των Δημοτών.’

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Χρίστος Πούλιος, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου "Τα Νέα της Πόλης", αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η σημερινή πραγματικότητα σε κοινωνικό, πολιτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, τα οποία πιστοποιούν και την ανάγκη για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο συνδυασμός δίνει πρωτίστως, σημείωσε, χώρο και λόγο στη νέα γενιά .

Σύντομα, πρόσθεσε, θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι και το πρόγραμμα του συνδυασμού με εξειδικευμένους τομείς παρέμβασης για έναν αυτάρκη και αυτοδύναμο Δήμο.

Ακούστε τη συνέντευξη με τον επικεφαλής της ‘Κοινωνίας των Δημοτών’, Χρίστο Πούλιο.

Πολιτικά
Τοπικά