Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Στην Κω βρίσκεται ο 11 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυτοάμυνας Ισκάν Σελήμ, ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές Krav Maga παγκοσμίως.
Ο Ισκάν ξεκίνησε την πορεία του στη Γερμανία με το Krav Maga και, μέσα από συνεχή εκπαίδευση σε σύγχρονες τακτικές αυτοάμυνας, συνδύασε το σύστημα με ρωσικές τεχνικές, δημιουργώντας το Krav Maga Viper.
Σήμερα λειτουργεί πολλές σχολές αυτοάμυνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τρεις στον Νομό Ξάνθης, τόπο καταγωγής του, καθώς και σχολές σε Καβάλα, Αθήνα, ΗΠΑ και Αφρική μέσω franchise.
Προσκεκλημένος του προπονητή του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΩ, Απόστολου Παπανικολάου, επισκέφθηκε το νησί για να πραγματοποιήσει εξειδικευμένα σεμινάρια αυτοάμυνας για παιδιά, ενήλικες αλλά και στελέχη των σωμάτων ασφαλείας.
«Η πραγματική ασφάλεια ξεκινά από το μυαλό και ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση.
Η αυτοάμυνα είναι δικαίωμα όλων – ανεξαρτήτως ηλικίας.
Στο Krav Maga Viper δεν μαθαίνεις να πολεμάς. Μαθαίνεις να επιβιώνεις», υποστηρίζει ο Ισκάν Σελήμ
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου



