Νεκτάριος Κιακός, υποψήφιος σύμβουλος με τον Τέρενς Νικόλαο Κουίκ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Όλο αυτό το διάστημα που οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι επικοινωνούν μέσα από το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης την υποψηφιότητά τους, τις θέσεις τους και τα όνειρά τους για την περιοχή, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία.

Γνωρίζουμε μαζί με τους ακροατές μας και μας το σημειώνουν έντονα αυτό σε κάθε ευκαιρία, νέους ανθρώπους και ο διαχωρισμός δεν γίνεται μόνο ηλικιακά, ορεξάτους ανθρώπους που νοιάζονται για τους γύρω τους και τον κοινωνικό ιστό της περιοχής, ανθρώπους με έμπνευση και πάθος για δημιουργία.

Βέβαιο είναι  ότι,  ανεξάρτητα από τα εκλογικά  αποτελέσματα που θα έρθουν σε 18 ημέρες,  η Ξάνθη και η ευρύτερη περιοχή θα είναι ουσιαστικά κερδισμένες και ωφελημένες από το διάλογο που ξεκίνησε, από τις προτάσεις που κατατίθενται, από την ενεργοποίηση ενός ΝΕΟΥ δυναμικού, που παράλληλα με τον προσωπικό αγώνα του για «επιβίωση», διαθέτει χρόνο και φαιά ουσία για αλληλεγγύη και συμμετοχή στα κοινά, βγαίνοντας από το «εγώ», με πορεία δυναμική προς το «εμείς».  

Θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε το χρόνο μας, όπως οφείλουμε άλλωστε, ως πόλη και ως ραδιόφωνο των Πολιτών, σε αυτούς τους ανθρώπους που τόσο αυθεντικά και απλά ακουμπούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, προτείνοντας λύσεις, εκθέτοντας τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Ακούστε τους και κρατείστε μέσα στην καρδιά σας τα λόγια που νομίζεται ότι δίνουν στην Ξάνθη, στη Σταυρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή, την πνοή που πραγματικά αξίζουν.

Ακούστε το Νεκτάριο Κιακό, υποψήφιο σύμβουλο με τον Τέρενς Νικόλαο Κουίκ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

30.04.14 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΙΑΚΟΣ by Radio899 on Mixcloud

Πολιτικά