Αντώνης Μοσχόπουλος, υποψήφιος σύμβουλος με το Σωτήρη Τσιακίρογλου στο Δήμο Ξάνθης

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει αρχίσει.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των Υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων όλων των συνδυασμών για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Από τη Δευτέρα 5 Μαΐου έως και την Παρασκευή  16 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις των Υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, τις θέσεις των Υποψηφίων Περιφερειαρχών της Περιφέρειας ΑΜΘ και τις θέσεις των Υποψηφίων Δημάρχων της Ξάνθης, των Αβδήρων, του Τοπείρου και της Μύκης σε ημίωρες συνεντεύξεις από τις 12:00 έως τις 14:00.

Συνεχίζονται οι δεκαπεντάλεπτες συνεντεύξεις των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Ξάνθης, του Μητροπολιτικού Δήμου, από όλες τις παρατάξεις,  από τις 10:00 έως τις 12:00 που θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαΐου.

Οι περισσότερες ημίωρες συνεντεύξεις των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών έχουν προγραμματιστεί, κλίνοντας ημέρα και ώρα για τις δύο εβδομάδες που απομένουν.

 Αυτό που μένει, είναι να δούμε, εάν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες ανταποκριθούν, καθώς είναι απαραίτητο σύμφωνα με το σχετικό Νόμο να συμμετέχουν  τα 2/3 των υποψηφίων, ώστε να πραγματοποιηθούν οι διαλογικές συζητήσεις στα απογευματινά στρογγυλά τραπέζια που έχουμε προτείνει σε όλους τους συνδυασμούς.

Εάν υπάρξει ανταπόκριση από τους υποψήφιους, θα δώσουμε τη δυνατότητα στους ακροατές μας να ακούσουν όλους του υποψήφιους στο ίδιο τραπέζι να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τους Δήμους αλλά και την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ακούστε τον Αντώνη Μοσχόπουλο, υποψήφιο σύμβουλο με το Σωτήρη Τσιακίρογλου, στο Δήμο Ξάνθης

 

02.05.14 ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ by Radio899 on Mixcloud

 
Πολιτικά