Χρόνια Πολλά Μανούλα μου.....στο ραδιόφωνο και στη Σταυρούπολη

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στη ΜΑΝΑ.

Το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης για την ημέρα της μητέρας αφιερώνει όλη τη  ροή του προγράμματος του σήμερα στη ΜΑΝΑ που βλέπει το παιδί της τα παιδιά της πάντα με μια ξεχωριστή ματιά. Τραγούδια που γράφτηκαν για τις μητέρες που ως φιγούρες καθημερινότητας έχουν έναν μοναδικό και ξεχωριστό ρόλο στην Ανθρωπότητα.

Όλα τα τραγούδια λοιπόν της σημερινής ημέρας για τη μητέρα και στη 1 το μεσημέρι μια απίστευτα όμορφη εκπομπή,  που θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την παραγωγή της έχει πραγματοποιήσει στους ραδιοθαλάμους της "Όμορφης Πόλης" ο σύλλογος Κυπρίων Νομού Ξάνθης και η ακούραστη Πρόεδρος και μάνα, Ελένη Χατζηγεωργίου.

Ο Σύλλογος Κυπρίων τα τελευταία χρόνια διατηρεί χωρίς καμιά απουσία τη δεκαπενθήμερη εκπομπή του στο "σταθμό των πολιτών" στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και η συγκεκριμένη εκπομπή για τη μητέρα μεταδόθηκε για πρώτη φορά το προηγούμενο Σάββατο δημιουργώντας συγκίνηση στους ακροατές μας που ζήτησαν να την ξαναακούσουν. Να λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία με τη γιορτή της μητέρας.

Χρόνια Πολλά.

Εξάλλου σήμερα το πρωί γύρω στις 10:30 ο Δήμος Ξάνθης, με πολύχρωμα λουλούδια θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία της Σταυρούπολης,  όπου διεξάγονται και οι διήμεροι ποδηλατικοί αγώνες με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά, δίνοντας χαμόγελα στις μανούλες της περιοχής, αλλά και μια ανάσα στα παιδιά που ξέχασαν να πάρουν κάτι για τις μητέρες τους... θα τις χαρίσουν μαζί με ένα ζεστό φιλί, λίγα από τα λουλούδια που θα δίνει το τμήμα πρασίνου του Δήμου Ξάνθης.

Κοινωνικά