Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Δήμαρχος Ξάνθης. Το "φλουρί" σε Μιχάλη Λομβαρδέα και στην πίτα των ΜΜΕ στο Γιώργο Μαυρίδη.

Στο Μιχάλη Λομβαρδέα, Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης, Επικοινωνίας, Θεάματος, Δήμου Ξάνθης έπεσε το "φλουρί" από τη βασιλόπιτα που έκοψε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζοντας το εθιμοτυπικό στο Δήμο Ξάνθης να κόβει ο Δήμαρχος την "πίτα" κατά την πρώτη  συνεδρίαση του οργάνου.

Οι καλοί οιωνοί το 2015 για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης "Όμορφη Πόλη 89,9" συνεχίζονται, έσπευσε να πει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Θ.Ε. Μιχάλης Λομβαρδέας μόλις αντίκρισε το φλουρί, συμπληρώνοντας ότι η χρονιά αυτή ελπίζει να είναι περισσότερο δημιουργική για όλους, σε σχέση με αυτή που έφυγε, δεσμευόμενος ταυτόχρονα  για σημαντικά αποτελέσματα στην ενημέρωση, την επικοινωνία και τη διάχυση των δρώμενων του Δήμου Ξάνθης σε όλα τα επίπεδα, μέσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Το φλουρί στην πίτα των δημοσιογράφων που "σταύρωσε" ο Δήμαρχος και έκοψε η κ. Σούλα Ιακωβίδου, το φλουρί έπεσε στον κ. Γιώργο Μαυρίδη που εκπροσωπούσε την εφημερίδα "Ακρίτας", τον ραδιοφωνικό σταθμό "Ξάνθη FM 100"  και τον ιστότοπο "thrakitoday.com". Ευχόμαστε από καρδιά πάντα να είναι καλότυχος.

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά