Αλέξανδρος Κοντός: "Διαχρονικά στηρίζω τις πρωτοβουλίες του Δήμου Ξάνθης που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών"

Την Δευτέρα το πρωί ο Αλέξανδρος Κοντός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ.Ιωάννη Δρεμσίζη και με εργαζόμενους στο Δημαρχείο Ξάνθης.

Στη σύντομη ενημέρωσή του σημειώνει:

"Πάντα στήριζα και στηρίζω κάθε προσπάθεια της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής στον Δήμο μας, που στόχο έχει την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών αυτών και γενικότερα τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής καθημερινότητας για όλους τους συμπολίτες μου.

Στο πλαίσιο αυτό διατηρώ πολύ καλή συνεργασία και με τη νέα Δημοτική Αρχή στον Δήμο Ξάνθης, της οποίας στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που κινείται στην παραπάνω κατεύθυνση.

Σήμερα το πρωί, είχα την ευκαιρία να κάνω μία πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας με τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Δρεμσίζη, στελέχη και υπαλλήλους.

Από την πλευρά μου επανέλαβα την δέσμευσή μου να παρέχω ουσιαστική στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Δήμου Ξάνθης."

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά