Ξεκίνησαν οι διαλογικές συζητήσεις με τους υποψήφιους βουλευτές και εκπροσώπους των κομμάτων στην Ξάνθη

Η προεκλογική περίοδος ουσιαστικά ξεκίνησε από την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και σε αυτές τις εκλογές εξαντλεί κάθε περιθώριο που δίνει ο σχετικός νόμος για την παρουσίαση και επικοινωνία των θέσεων των κομμάτων.

Μέχρι και χθες 12 Ιανουαρίου παρακολουθώντας τις εξελίξεις παρουσιάσαμε όλα τα ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν στην Ξάνθη.

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε διαλογική συζήτηση με εκπροσώπους των κομμάτων και υποψήφιους βουλευτές, η οποία είναι σε εξέλιξη, και η σειρά αυτών των εκπομπών, που μεταδίδεται στα πλαίσια της ενημερωτικής ζώνης του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης 10:00 - 12:00,  θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου.

Ποιοί σήμερα συμμετέχουν:

Χατζησταμάτης, εκπρόσωπος  της ΝΔ

Γρηγόρης Στογιαννίδης, υποψήφιος με το   ΣΥΡΙΖΑ

Βούλα Μαχαιρίδου, υποψήφια με το ΚΚΕ

Άλκης Κίσσας, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Πυρίλης, υποψήφιος με τους  ΑΝΕΛ

Παράλληλα όπως ο σχετικός νόμος ορίζει για όλα τα ΜΜΕ,  θα πραγματοποιηθούν στην "Όμορφη Πόλη 89,9" τρεις απογευματινές συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00 με εκπροσώπους όλων των κομμάτων που θα διαθέσουν τα κόμματα.

Επίσης όπως ο νόμος ορίζει μεταδίδουμε κανονικά τα δεκάλεπτα επικοινωνίας των κομμάτων, όπως και τις διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών.

Συντονιστείτε και ακούστε την εκπομπή που είναι σε εξέλιξη. Έχει πραγματικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Πολιτικά