Η συμμετοχή όλων στις διαλογικές συζητήσεις στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης. Η σημερινή ενδιαφέρουσα πρώτη...

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και με έγγραφο του ενημερώνει τα κόμματα για τις δυνατότητες που δίνονται, στο πλαίσιο του νόμου, για τη συμμετοχή υποψήφιων βουλευτών και κομματικών εκπροσώπων σε όλες τις διαλογικές συζητήσεις που οργανώνονται κατά την πρωινή αλλά και κατα την απογευματινή ζώνη της ροής του προγράμματος.

Δημοσιοποιούμε εδώ τον προγραμματισμό ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε πρωτοεμφανιζόμενα κόμματα να κάνουν χρήση της δυνατότητας που τους παρέχουμε για τη δημοσιοποίηση των θέσεών τους.

Το κείμενο ενεργοποίησης των κομμάτων στην Ξάνθη

"Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και σε αυτές τις εκλογές εξαντλεί κάθε περιθώριο που δίνει ο σχετικός νόμος για την παρουσίαση και επικοινωνία των θέσεων των κομμάτων και βέβαια των υποψήφιων Βουλευτών.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης διαθέτει :

Α) Κάθε ημέρα  από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην πρωινή ενημερωτική ζώνη 10:00 – 12:00 και έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Β) Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στην απογευματινή ζώνη από τις 18:00 έως τις 20:00 συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Τους εκπροσώπους τους επιλέγουν τα κόμματα, μπορούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές λαμβάνοντας μόνον υπόψην,  τους περιορισμούς που βάζει ο νόμος σχετικά με τις παρουσιάσεις τους.

Επίσης όπως ο νόμος ορίζει μεταδίδουμε κανονικά τα δεκάλεπτα επικοινωνίας των κομμάτων, όπως και τις διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών.

Τέλος παρακαλούμε, εσάς που εκπροσωπείτε το κόμμα σας στην Ξάνθη, έγκαιρα να μας αποστείλετε το δεκάλεπτο αυτής της εβδομάδας για το κόμμα σας, διότι όπως αυτή τη φορά ο νόμος ορίζει δεν επιτρέπεται η μεταφορά δεκαλέπτου στην επόμενη εβδομάδα και να μας ενημερώσετε για την ημέρα και ώρα μετάδοσης της διακαναλικής Συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματιστεί για τον Πολιτικό Αρχηγό του Κόμματός σας."

Σήμερα στη ροή της ενημερωτικής εκπομπής φιλοξενήθηκαν οι:

Χατζησταμάτης, εκπρόσωπος  της ΝΔ

Γρηγόρης Στογιαννίδης, υποψήφιος με το   ΣΥΡΙΖΑ

Βούλα Μαχαιρίδου, υποψήφια με το ΚΚΕ

Άλκης Κίσσας, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Πυρίλης, υποψήφιος με τους  ΑΝΕΛ

- See more at: http://www.radio899.gr/?q=node/3880#sthash.XgS9oMIv.dpuf

Απόστολος Χατζησταμάτης, εκπρόσωπος  της ΝΔ

Γρηγόρης Στογιαννίδης, υποψήφιος με το   ΣΥΡΙΖΑ

Βούλα Μαχαιρίδου, υποψήφια με το ΚΚΕ

Άλκης Κίσσας, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Πυρίλης, υποψήφιος με τους  ΑΝΕΛ

Ακούστε τη συζήτηση.

13.01.15 ΔΙΑΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Πολιτικά