Ηλεκτρονικό Κλείσιμο Ραντεβού από την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Νοσοκομείο της Ξάνθης

Από τις 27 Μαρτίου 2015 θα μπορείτε να κλείνετε ηλεκτρονικά ραντεβού για το μήνα Απρίλιο στα Τακτικά (Πρωϊνά) Εξωτερικά Ιατρεία και στα Απογευματινά Ιατρεία του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου είναι : http://www.hosp-xanthi.gr

  1. Μπαίνοντας στην εφαρμογή E@IATREIA του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μπορείτε να συνδεθείτε με τη χρήση ενός λογαριασμού e-mail ή ενός κινητού τηλεφώνου.
  2. Η εφαρμογή θα σας στείλει (στο e-mail ή στο κινητό σας) έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που ισχύει για δύο (2) ώρες και θα σας επιτρέψει να κλείσετε έως τρία (3) ραντεβού για όποιον επιθυμείτε.
  3. Αντιγράψτε τον κωδικό πρόσβασης στο παράθυρο διαλόγου πατήστε ‘Εντάξει’ και επιλέξτε το είδος του ραντεβού που θέλετε να κλείσετε (Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία ή Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία).
  4. Επιλέξτε το ιατρείο στο οποίο θέλετε να κλείσετε ραντεβού και πιέστε Κλείσιμο Ραντεβού.
  5. Από το ημερολόγιο επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (με πράσινο χρώμα εμφανίζονται οι ημέρες που έχουν διαθέσιμα ραντεβού και με κόκκινο αυτές που δεν έχουν διαθέσιμα ραντεβού).
  6. Εάν επιλέξετε μια ημερομηνία με διαθέσιμα ραντεβού καταχωρείτε τα στοιχεία σας και κλείνετε αυτόματα ραντεβού, ενώ αν επιλέξετε μια ημερομηνία με μη διαθέσιμα ραντεβού θα μπείτε σε λίστα αναμονής για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
  7. Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με e-mail ή sms για τα στοιχεία του ραντεβού σας ή για την καταχώρησή σας στη λίστα αναμονής.

8. Εάν θέλετε να ακυρώσετε το ραντεβού σας ή την καταχώρησή σας στη λίστα αναμονής χρησιμοποιείστε τον κωδικό ακύρωσης που σας έχει αποσταλεί στο e-mail ή στο κινητό σας.

H εφαρμογή θα διαχειρίζεται αποκλειστικά από το Νοσοκομείο με στόχο να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κοινό.

Με τον τρόπο αυτό θα απαλλαγεί το Νοσοκομείο από τα προβλήματα της παλιάς εφαρμογής του Υπουργείου Υγείας.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά