Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης/Οι προτεραιότητες της διοίκησης από το νέο πρόεδρο Π.Χατζηαντωνίου

‘Νέο αίμα’ στην Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης μετά τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες για την ανανέωση των οργάνων της.

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η Νέα Κίνηση Αστυνομικών ‘Δημόκριτος’, η οποία από ότι φάνηκε και από την ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή των αστυνομικών της Ξάνθης που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία, έπεισε με το διεκδικητικό της πλαίσιο, τα μέλη της Ένωσης που της έδωσαν την πρωτιά.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πέτρος Χατζηαντωνίου , μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στηρίζοντας με την ψήφο τους τη Νέα Κίνηση και δεσμεύθηκε ότι προτεραιότητες για τη νέα διοίκηση δεν είναι άλλες από την διευθέτηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων για το κλάδο σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο.

Ο Πέτρος Χατζηαντωνίου, σημείωσε με έμφαση ότι η διοίκηση σκοπεύει άμεσα να αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με τη Διεύθυνση της υπηρεσίας, με το δευτεροβάθμιο  συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου, την ΠΟΑΣΥ, αλλά και με όλους τους αρμόδιους φορείς και αρχές,  ώστε η κυρίαρχη αρμοδιότητα του αστυνομικού οργάνου, η παροχή ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη να συνεχίσει να είναι αποτελεσματική.

Ο Πρόεδρος παραδέχθηκε ότι οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και σε μέσα που ταλαιπωρούν και την Διεύθυνση Ξάνθης, δυσχεραίνουν το έργο του αστυνομικού, πρόσθεσε όμως ότι με διάλογο, υπηρεσιακή συνεργασία και συνεργασία του πολίτη με τον αστυνομικό, μέχρις ότου καλυφθούν οι ελλείψεις που αποτελούν πεδίο διεκδίκησης για τη νέα διοίκηση της Ένωσης, μπορεί να καταστεί δυνατή η καλύτερη αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ακούστε τον κ. Πέτρο Χατζηαντωνίου.

 

24.03.15 Χ# ΑΝΤΩΝΙΟΥ by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Τοπικά