Ο ‘ΟΔΥΣΣΕΑΣ’ στην Ξάνθη. Ασφαλής χρήση στο διαδίκτυο και ενδοσχολική βία

‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ με τον ‘ΟΔΥΣΣΕΑ’, το πρώτο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας βρίσκεται στην Ξάνθη από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και θα παραμείνει έως την Παρασκευή 27 του μήνα, παρέχοντας ενημέρωση σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για κάθε πρόβλημα, θέμα και κίνδυνο που αντιμετωπίζουν μέσω του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία οι επισκέπτες – μικροί και μεγάλοι-στον ‘ΟΔΥΣΣΕΑ’ συμμετέχουν διαδραστικά σε σειρά παρεμβάσεων πρόληψης και ενημέρωσης τόσο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου όσο και για θέματα ενδοσχολικής βίας.

Σήμερα και αύριο το πρωί οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί του ‘ΟΔΥΣΣΕΑ’ με ενημερωτικές παρεμβάσεις στα σχολεία της Ξάνθης ενημερώνουν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα παραπάνω επίκαιρα ζητήματα ενώ από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:30 , στην κεντρική πλατεία Ξάνθης όπου βρίσκεται σταθμευμένο το κινητό εργαστήριο, ενημερώνονται όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Η ψυχολόγος του ‘ΟΔΥΣΣΕΑ’ κ. Γαβριήλογλου μίλησε σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου για τις υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη δράση του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ καταθέτοντας και τον προβληματισμό των μαθητών της Ξάνθης με τους οποίους συναντάται τις τελευταίες ημέρες.

Ακούστε τη συνέντευξη.

 

 

26.03.15 κ. Γαβριήλογλου by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά