Για τους εκκλησιασμούς 2015 και για τις δραστηριότητες της Ε.Α.Α.Σ, ενημερώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Γ.Γεωργιάδης

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός των εκκλησιασμών στους Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια της Ξάνθης από την Ε.Α.Α.Σ-παράρτημα Ξάνθης και τους αναδόχους των Ναών για το 2015.

Το πλήρες πρόγραμμα παρουσίασε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις μέχρι τώρα εξελίξεις στο θέμα που από κοινού με τον άτυπο σύλλογο ‘Φίλοι της Σημαίας’ διαχειρίζονται για την τοποθέτηση της μεγάλης σημαίας στο ύψωμα Αυγό.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση προς την τοπική κοινωνία να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που παρέχει τόσο η Ε.Α.Α.Σ όσο και οι ανάδοχοι των Ιερών Ναών, να μεταβούν με μισθωμένα λεωφορεία, την Κυριακή 5 Απριλίου, στον Εχίνο και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνει το Δ’Σ.Σ. για τη μάχη των Οχυρών.

Τη δε Μ.Παρασκευή-για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου-και το Μ.Σάββατο - για την Ανάσταση- θα μισθωθούν επίσης λεωφορεία για όσους και όσες επιθυμούν να παραστούν στις παραπάνω λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον Εχίνο.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε θέματα επικαιρότητας που προβληματίζουν τον ίδιο και τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ.

Ακούστε τη συνέντευξη.

 

31.03.15 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Α ΞΑΝΘΗΣ by Radio899 on Mixcloud

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά