Συντονιστείτε στο Ραδιομαραθώνιο. Δώστε την αγάπη σας.

Με το Δήμο Ξάνθης συνδιοργανωτή, ξεκινά σε μια ώρα, στις 09:00,  ο Ραδιομαραθώνιος αγάπης για το γηροκομείο της Ξάνθης, με τη συμμετοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ξάνθης

Οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της περιοχής με τη δομή του γηροκομείου της Ξάνθης θα ξεκινήσουν τη μαραθώνια εκπομπή που θα διαρκέσει εώς τις 16:00 σε κοινή ζεύξη επιχειρώντας και φέτος  να συγκεντρώσουν  ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, στηρίζοντας το Ίδρυμα που έχει μεγάλη ανάγκη.

Φέτος οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης θα φιλοξενηθούν στους ραδιοθαλάμους του “Xanthi FM 100”  από όπου θα  εκπέμπεται το πρόγραμμα που θα αναμεταδίδουν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης.

Η προσφορά ενός και μόνο ευρώ αποδεικνύει τη θέληση οποιουδήποτε να προσφέρει, την αλληλεγγύη του προς τη δομή και την κοινωνία, την ελπίδα για ένα αισιόδοξο αύριο.

 Μεγάλη σημασία έχει το ποσό που συγκεντρώνεται κάθε φορά για την επιβίωση του γηροκομείου.... μεγαλύτερη όμως σημασία νομίζουμε ότι έχει η έμπρακτη αλληλεγγύη,  που αποδεικνύει ότι υπάρχουν  καθαρές καρδιές  στην  Ξάνθη και ενεργοποιούνται μέσα από αυτό το προσκλητήριο αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη και όχι μόνο.

Καλή ακρόαση

Καλή συμμετοχή.

 

Από νωρίς σήμερα το πρωί,  ομάδες εθελοντών ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης συγκεντρώνοντας προσφορές, ενώ παράλληλα έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε διάφορα καταστήματα της πόλης, στα οποία επίσης μπορεί κανείς να καταθέτει χρήματα.

Πρόκειται για τα εξής σημεία:

Γερμανικός Φούρνος

Γραφείο Τελετών Ελευθεριάδης

Εμπορικό Κέντρο Flamingo

Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά

Ζαχαροπλαστείο Τζούκα

Κατάστημα Ξάνθης Μασούτης 1χλμ Ξάνθης – Πετεινού

Eurobank Μιχαήλ Βόγδου και Κεντρική Πλατεία

Κρεοπωλείο Κιουμουρτζή

Λογιστικό Γραφείο Καλταπανίδης – Εγγλεζάκης

Πρατήριο Άρτου “ Το ψωμί του παππού”

Φαρμακείο “Βολοβότση Βάγια”

 Τηλέφωνα επικοινωνίας για προσφορές (από τις 9.00 το πρωί της Μ. Τετάρτης)

25410-73023, 72305, 23144, 27871, 22256, 83768 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά