Σκουλαρίκης με Κουίκ και Χρυσοβελώνη στους Πεζοναύτες του Βόλου.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα η εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, παρά τις μνημονιακές περικοπές που τους επεβλήθησαν.

Μετέφερα τα χρόνια πολλά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της Ταξιαρχίας.

Και επειδή με ρωτάτε, φαντάζομαι, ότι κανένας δεν αμφιβάλλει, ότι οι Ε.Δ. είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας Υπουργός, που όλες οι κινήσεις του δείχνουν, ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των τριών όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και για να σας το πω πιο απλά, είναι ο Υπουργός που δεν... μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα με τους ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Τέλος, σε ότι αφορά την ερώτησή σας για τις δανειακές μας υποχρεώσεις, για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και τις προχθεσινής δόσεις μας στο ΔΝΤ. Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος - γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα».

Αυτά δήλωσε ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ, όταν τελείωσε την επίσκεψη του στη Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, για να γιορτάσει εκεί την ημέρα του Πάσχα.

Την Ταξιαρχία επισκέφθηκε μαζί με την Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  τ. Βουλευτή και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον ΑΝΕΛ Πολιτευτή Ξάνθης Άκη Σκουλαρίκη, ο οποίος είναι και στέλεχος του Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Πολιτικά