Γ.Παπασταματίου: Παράταση προθεσμίας για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών με 100 δόσεις /Σε αναμονή για τα πεντάμηνα

Να αξιοποιήσουν την παράταση που δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και τις 26 Ιουνίου για υπαγωγή στη ρύθμιση του Ν.4321/15 – ρύθμιση με 100 δόσεις – κάλεσε τους οφειλέτες του Δήμου Ξάνθης ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Γιώργος Παπασταματίου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Ο αντιδήμαρχος προέτρεψε τους οφειλέτες του Δήμου που δεν αξιοποίησαν το προηγούμενο διάστημα για ρύθμιση των οφειλών τους να επισκεφθούν το τμήμα εσόδων –ταμείου του Δήμου και να συζητήσουν με τους υπαλλήλους την περίπτωση τους ώστε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος υπαγωγής στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου.

Τόνισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος είναι ευεργετικός για τους οφειλέτες καθώς μειώνει στα 20 ευρώ το κατώτερο ποσό δόσης και άρει –κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις – σειρά δεσμευτικών για τον οφειλέτη ενεργειών.

Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Απαντώντας σε ερώτημα για το εάν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς τους φορείς υποδοχής που είναι οι Δήμοι ως προς την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ωφελούμενων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας –πεντάμηνα-  από τους διαχειριστές, τόνισε ότι όλοι οι Δήμοι βρίσκονται σε αναμονή δεδομένου ότι καταρχάς θα δοθεί έστω και μια σύντομη οικονομική ανάσα σε άνεργες οικογένειες και παράλληλα θα ενισχυθούν υπηρεσίες των Δήμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού.

Ακούστε τον κ. Παπασταματίου.

 

01.06.15 ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ by Radio899 on Mixcloud

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά