Ν.Πανούση και Δήμαρχος Ξάνθης στο δημοτικό ραδιόφωνο. Ικανοποίηση για το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, συνεχίζεται ο αγώνας για το λατομείο από το Σύλλογο Σταυροπουλιτών Αθηνών

Την ικανοποίηση για τη προσωρινή αναστολή της απόφασης της διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς για μεταφορά του υποκαταστήματος της από τη Σταυρούπολη, εξέφρασε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου η πρόεδρος του του συλλόγου Σταυρουπολιτών Αθηνών κ. Νίκη Πανούση, ευχαριστώντας δημόσια το Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για την άμεση παρέμβαση του επί του θέματος προς τη διοίκηση της τράπεζας αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να συνεχισθεί – έστω και προσωρινά-  η λειτουργία του υποκαταστήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η κ. Πανούση είχε ζητήσει από τις τοπικές αρχές να μεριμνήσουν για το θέμα, δηλώνοντας μάλιστα ότι τα μέλη του συλλόγου ήταν αποφασισμένα σε περίπτωση μη ανταπόκρισης της τράπεζας στο αίτημα να αποσύρουν καταθέσεις και να διακόψουν συναλλαγές με την τράπεζα!

Παράλληλα για μια ακόμη φορά ενημέρωσε για τη συνέχιση του αγώνα όλων των συλλόγων Ξανθιωτών και Θρακιωτών στην Αθήνα για το λατομείο, ο οποίος ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σταυρουπολιτών, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου και όλων των τοπικών αρχών, των βουλευτών και φορέων, προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους αρμόδιους οι συνέπειες- περιβαλλοντικές και οικονομικές- σε μια κατοικημένη, πανέμορφη περιοχή όπως η Σταυρούπολη.

Παρών στη συζήτηση ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου και για τα δύο ζητήματα την κ. Πανούση, έδωσε πληροφορίες για τις μέχρι τώρα εξελίξεις και ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του την κ. Νίκη Πανούση αλλά και το σύνολο των συλλόγων Ξανθιωτών στην Αθήνα που όπως είπε ο Δήμαρχος, είναι πάντα αρωγοί σε ζητήματα που απασχολούν τη γενέτειρα τους με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, συγκινητικό και δυναμικό συνάμα.

Ακούστε τη ραδιοφωνική ‘συνάντηση’ της προέδρου Σταυρουπολιτών Αθηνών και του Δημάρχου Ξάνθης.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά