Ε.Στάντσιου για το 4ο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη: Ενθουσιασμένοι οι συμμετέχοντες, ικανοποιημένοι οι διοργανωτές

Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του 4ου Πολιτιστικού Ανταμώματος στη Θράκη, γεγονός που εκφράστηκε όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη, με τις δηλώσεις συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση, από τους εκπροσώπους των συλλόγων- από Ελλάδα και εξωτερικό- που εμφανίστηκαν στο φετινό αντάμωμα, μόνο ικανοποίηση αφήνει στους διοργανωτές και σε όλους όσους στήριξαν τη διήμερη γιορτή του πολιτισμού στην πόλη της Ξάνθης.

Κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της διοργάνωσης στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου , η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης κ. Πέπη Στάντσιου, η οποία μετέφερε συνολικά τις εκτιμήσεις των διοργανωτών – Λυκείου Ελληνίδων, ΦΕΞ και Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου- δήλωσε την ικανοποίηση όλων και πρωτίστων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις.

Παρά την αναγκαστική αλλαγή μέρους του σχεδιασμού των εκδηλώσεων, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, χορευτικά συγκροτήματα, διοργανωτές, υποστηρικτές του Πολιτιστικού Ανταμώματος , επισκέπτες και Ξανθιώτες , συναντήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και γνώρισαν όλη την Ελλάδα μέσα από τον πολιτισμό της.

Η κ. Στάντσιου, ευχαρίστησε εκ μέρους των διοργανωτών την Π.Ε. Ξάνθης, το Δήμο Ξάνθης, την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και όλους τους συμπολίτες που προσήλθαν στις εκδηλώσεις.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2020 με την ευχή όλων το 5ο Πολιτιστικό Αντάμωμα να επεκταθεί σε όλη τη Θράκη.

Ακούστε την κ. Π.Στάντσιου.

Υπό κατασκευή

Πολιτιστικά
Τοπικά