Μ.Μίλκογλου: Οι εκπτώσεις είναι ανάσα για την αγορά, όμως γίναμε…’εκπτωτικό χωριό’!/ 7 στους 12 μήνες του έτους η αγορά κινείται με εκπτώσεις και προσφορές

Από τις 9 Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου θα διαρκέσει η δίμηνη , θερινή εκπτωτική περίοδος, για την οποία ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Μίμης Μίλκογλου, τονίζει ότι ναι μεν, όπως όλες οι αντίστοιχες περίοδοι, είναι ανάσα όμως υπενθυμίζει και το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο πλέον ‘δουλεύει’ η αγορά αφού περίπου επτά μήνες, από τους συνολικά δώδεκα του έτους , η αγορά βρίσκεται υπό καθεστώς εκπτώσεων και προσφορών :’ ουσιαστικά λειτουργούμε σαν ένα …εκπτωτικό χωριό και μάλιστα χωρίς διαφήμιση’, υπογραμμίζει.

Σημειώνει ότι κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων κινούνται περισσότερο οι κλάδοι ένδυσης –υπόδησης και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τα προϊόντα είναι καινούρια και όχι παλαιότερης περιόδου.

Κάλεσε τους καταναλωτές να προβούν στην απαραίτητη έρευνα αγοράς πριν κάνουν τις επιλογές τους και διαβεβαίωσε ότι η αγορά της Ξάνθης διαθέτει και καλή ποιότητα και καλές τιμές.

Για μια ακόμη φορά, με αφορμή το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, ο κ. Μίλκογλου εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση του εμπορικού κόσμου, τονίζοντας ότι οι μόνοι ωφελούμενοι είναι τα πολυκαταστήματα.

Ακούστε τη συνέντευξη.

 

 

Τοπικά