Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Δημοσχάκης, Γιαννάκης στην Ξάνθη. Το κλιμάκιο της ΝΔ "όργωσε" το Νομό.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Ξάνθη την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 αποτελούμενο  Αντιπρόεδρο της ΝΔ  Άδωνη Γεωργιάδη, το Βουλευτή Έβρου Αναστάσιο  Δημοσχάκη,  το Βουλευτή Πρέβεζας Στέργιο Γιαννάκη  και το σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριο Λαζαρίδη.

 

Το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα  Στρατού,  το Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, το Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, το Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, το Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου. Επίσης το κλιμάκιο επισκέφθηκε τις «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις  Γενισέας» στη Συδινή  και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ» στο Άβατο.

 

 

Στη συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Τετάρτης πρώτος τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης ο οποίος σημείωσε ότι, η περιοδεία του κλιμακίου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική, καθώς και οι τρείς νομοί της Θράκης αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής από την Κυβέρνηση των Αθηνών, τονίζοντας ότι, η ΝΔ αναδεικνύει τα προβλήματα και διεκδικεί τις λύσεις τους.

 

Ακούστε τον:

 

Ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης έκανε γνωστό ότι έζησε στην Ξάνθη την οποία αγαπά πολύ από το 1986 έως το 1991 ως φοιτητής εδώ του Πολυτεχνείου και μάλιστα συναντήθηκε με αρκετούς φίλους που από τότε διατηρεί στην πόλη.

Η ΝΔ, σημείωσε, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζεται στενά ώστε ο τόπος να γίνει καλύτερος, να γίνει έτσι όπως πραγματικά του αξίζει.

 

Ακούστε τον:

 

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ξάνθης με έμφαση στον πρωτογενή τομέα. Αναφέρθηκε στη μείωση φόρων, στη μείωση ασφαλιστικών εισφορών, στη μείωση των δαπανών και τόνισε ότι στο πρόγραμμα της ΝΔ υπάρχει σχεδιασμός επενδύσεων 100 δις ευρώ σε 7 χρόνια με 100 – 120.000 νέες θέσεις εργασίας, καλά αμειβόμενες και όχι των 360 ευρώ που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελληνική πραγματικότητα.

 

Ακούστε τον:

 

 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση που του απευθύνθηκε σχετικά με το σχέδιο επενδύσεων για τη Θράκη, σημείωσε ότι, θα υπάρξει και ειδικότερο σχέδιο για τη Θράκη όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει η Ελλάδα ολόκληρη να είναι φιλοεπιχειρηματική, προσθέτοντας ότι εάν κοιτάξεις μια περιοχή στρεβλώνεις την αγορά και γυρνάς πάλι πίσω.

 

Ακούστε τον.

 

Σε ερώτηση σχετικά με το χρίσμα από τη ΝΔ σε αυτοδιοικητικούς και ειδικότερα για την περιφέρειά μας είπε ότι σίγουρα δε δίνει αυτός το χρίσμα όμως ο κ. Μέτιος έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα τον αγώνα του με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια.

 

Ακούστε τον.

 

Σε ερώτηση σχετικά με το Σκοπιανό αλλά και σχετικά με τις Μουφτείες στην περιοχή, σημείωσε ότι εμείς δε θα κυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και όσο αφορά τον Μουφτή,  μίλησε για επιλογή και όχι για εκλογή.

 

Ακούστε τον.

 

 

Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέπεμψε στα όργανα του κόμματος λέγοντας ότι δεν έχει κλειδώσει τίποτα, οι μόνοι σίγουροι είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ο Κυριάκος Μηρσοτάκης έχει πάρει την εντολή από το λαό για ανανέωση και αυτή η ανανέωση παράλληλα με τη μεγάλη αποδοχή από παλιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον τόπο θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, ισχυρίστηκε.

 

Ακούστε τον

 

Η Συνέντευξη Τύπου έκλεισε με ερώτηση στον Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με το σύστημα Υγείας καθώς είχε διατελέσει και Υπουργός στον τομέα αυτόν.

 

Ακούστε τι απάντησε:

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά