Α. Αντωνιάδης: Το ΚΙΝ.ΑΛ στηρίζει υποψήφιους ευρείας αποδοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές/Κλείδωσαν οι υποψηφιότητες σε περιφέρεια Α.Μ.Θ και Δήμο Ξάνθης / Έτοιμα τα 3/5 των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές

Πανέτοιμος ο εκλογικός μηχανισμός ΚΙΝ.ΑΛ και ΠΑ.ΣΟ.Κ για το σύνολο των εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, δηλώνει ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Ξάνθης κ. Ανέστης Αντωνιάδης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Ήδη ‘κλείδωσαν’, με τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ,  οι υποψηφιότητες του Κώστα Σιμιτζή για την περιφέρεια Α.Μ.Θ και του Σάββα Μελισσόπουλου για το Δήμο Ξάνθης ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες στους περιφερειακούς δήμους της Ξάνθης όπου σύντομα αναμένεται η οριστικοποίηση και των υπόλοιπων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Αντωνιάδης διευκρινίζει ότι το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει υποψήφιους με ευρεία αποδοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γεγονός που όπως υποστηρίζει ήδη επιβεβαιώνεται από τη βάση των τοπικών και περιφερειακών κοινωνιών, η οποία όχι μόνο χαιρέτησε τις προαναφερόμενες υποψηφιότητες αλλά τις στηρίζει με ενθουσιασμό.

Ταυτόχρονα στηλίτευσε τις τακτικές των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων και κυρίως της Ν.Δ , τα οποία φαίνεται να προτάσσουν αντί των θέσεων και της αποδοχής των υποψηφίων, τον τελικό αριθμό των υποψηφίων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, επιβεβαίωσε την κάθοδο του ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές γνωστοποιώντας επίσης ότι τα 3/5 των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα είναι ήδη έτοιμα.

Σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών με αιχμή του δόρατος τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων εξαιτίας των εκ διαμέτρου διαφορετικών τους θέσεων στο Σκοπιανό, αμφισβήτησε ότι η χώρα εξήλθε από το 3ο μνημόνιο αφού –όπως είπε- οι δεσμεύσεις έως το 2060 θα επηρεάζουν κάθε τομέα της οικονομίας της χώρας, ισχυρίστηκε ότι από το 2015 έως και σήμερα η χώρα βρίσκεται σε στασιμότητα και επέλεξε την περιπετειώδη παραίτηση του κ. Νίκου Κοτζιά, παλιού γνώριμου σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, για να στείλει μήνυμα σε πρώην συνοδοιπόρους του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ που σήμερα προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Ανέστη Αντωνιάδη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά