Γιάννης Βρεττός: το Tango in Love έρχεται στην Ξάνθη δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να μαγευτούν από την αίσθηση και την αισθητική του.

o Tango είναι ένας χορός που τραβά την προσοχή σου, ακολουθεί την ενέργειά σου, εμπνέει την κίνησή σου, κατακλύζει τις αισθήσεις σου.

Για την ιδιαίτερη εκδήλωση που θα παρουσιαστεί στην Ξάνθη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο μίλησε ο εμπνευστής και διοργανωτής για την Ξάνθη, κ. Γιάννης Βρεττός  στην εκπομπή του Γιάννη Στεφαννίδη "Καυτή Σοκολάτα"

Οι γνώσεις του Στεφανίδη για την ιστορία του χορού, σε συνδυασμό με τη γλαφυρή και ποιητική περιγραφή του Γιάννη Βρεττού για το αισθησιακό Tango, έδωσε στην εκπομπή, χρώμα, προσωπικότητα και έμπνευση για την εκδήλωση της Παρασκευής που όλοι οι Ξανθιώτες πρέπει να γευθούν καθώς είναι η μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα και μια αίσθηση,  επιπέδου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Το  «Tango in Love»… The 5th Element,  έρχεται στην Ξάνθη  την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Πρόκειται για  μια παράσταση Αργεντίνικου Tango, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χορογραφημένη και σκηνοθετημένη  από τους κορυφαίους Αργεντινούς διεθνείς  χορευτές,   Sebastian Arce  &  Mariana Montes, τους  οποίους πλαισιώνουν έξι  σπουδαία ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών της Ελλάδας με διεθνή καριέρα .

Διονύσης Θεοδωρόπουλος και Χλόη Θεοδωροπούλου, Λουκάς Μπαλόκας και Γεωργία Πρίσκου, Μιχάλης Σουβλέρης και Μαρία Καλογερά, Βαγγέλης Χατζόπουλος και Μαριάννα Κουταντού, Lucas Gauto και Νάιμα Γερασοπούλου, Gabriel Marino και Βάσια Θανοπούλου υπογράφουν και εγγυώνται  ένα θέαμα επιπέδου, ένα  θέαμα  μοναδικό.

Παρουσιαστής-Αφηγητής της  παράστασης ο Γιώργος Μανίκας, ενώ  συμμετέχουν οι νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί Γιώργος Παυλάκης και Δανάη Μιχαλάκη. 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά