Ο Γιώργος Κολλάρος στο δημοτικό ραδιόφωνο

Τον προβληματισμό του για τις νομοθετικές ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης που αφορούν την κυβερνησιμότητα Δήμων και Περιφερειών μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, κατέθεσε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, κ. Γιώργος Κολλάρος. Παράλληλα έθεσε και το θέμα της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ μέσω των Δήμων οι οποίοι θα αυξήσουν μεν τα έσοδα τους αλλά ταυτόχρονα,  ισχυρίστηκε, θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις των πολιτών με την τοπική διοίκηση για ένα φόρο που θα έπρεπε να καταργηθεί, θέση την οποία θα συνεχίσει να υποστηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν την πόλη αλλά και όλο το Δήμο, όπως το κυκλοφοριακό και η ανάδειξη της Δ.Ε.Σταυρούπολης- με αφορμή και τη Γιορτή Χωριάτικης Πίτας που και φέτος διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ Σταυρούπολης.

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και αποδοχή του κόσμου στις δράσεις της Επιτροπής Ειρήνης  Ξάνθης της οποίας είναι πρόεδρος, και εστίασε στην τελευταία εκδήλωση της Επιτροπής, μια εκδήλωση ιστορικής μνήμης που αφορούσε τη ρίψη των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι στο τέλος του Β’Π.Π. από τις Η.Π.Α.

Ακούστε τον κ. Γ.Κολλάρο.

 

 

Πολιτικά
Τοπικά