Στις 21 Αυγούστου ‘Η Βραδιά’ στο Μονοπάτι της Ζωής

«’Η βραδιά’ στο Μονοπάτι της Ζωής θα είναι στο εξής μια βραδιά μαγική με μπαλάντες, ποίηση και όλες τις μορφές τέχνης και δημιουργίας. Χωρίς μεγάλες μπάντες. Θα ξεκινήσει από φέτος και συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 20:30, στο Μονοπάτι της Ζωής  μπροστά στην πύλη του’ ενημερώνουν οι διοργανωτές, απευθύνοντας ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλες και όλες να γνωρίσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους το νέο πολιτιστικό θεσμό που γεννιέται από φέτος.

Στόχος είναι ο εμπλουτισμός με έμψυχο δυναμικό του νεοϊδρυθέντος συλλόγου ‘Μονοπάτι της Ζωής’ και η παράλληλη ανάδειξη του χώρου που διαμόρφωσαν άνθρωποι της πόλης και τον κατέστησαν εξ’ αρχής σημείο πολιτιστικής και περιβαλλοντικής έκφρασης, ενημερώνει το μέλος του συλλόγου και εμπνευστής της ‘Βραδιάς’ κ. Μπάμπης Κούκος.

Ξανθιώτες καλλιτέχνες (μουσικοί, τραγουδιστές, ποιητές, ηθοποιοί, χορευτές κ.α.) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στο κοινό της πόλης μας, αρχής γενομένης από φέτος, και κάθε χρόνο μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου θα οργανώνεται ‘Η ΒΡΑΔΙΑ’ στο ‘Μονοπάτι’. Υπάρχει η φιλοδοξία να γίνει όχι μόνο θεσμός, αλλά και το ξεχωριστό καλλιτεχνικό, ποιοτικό γεγονός της πόλης μας.

Όλα αυτά με τη συνέπεια και τη φροντίδα του νεοϊδρυθέντος συλλόγου «για το Μονοπάτι της Ζωής» (φιλοπεριβαλλοντικός – μορφωτικός – πολιτιστικός σύλλογος «Μονοπάτι της Ζωής» – Κοσύνθου Ξάνθης).

Φέτος καταθέτουν την εγγύησή τους οι: Μπάμπης Κούκος, Δημήτρης Λεβάκης, Χρύσα Μωραϊτη, Τάσος Καουσλίδης, Τάκης Μιχαηλίδης, Τάσος Συμεωνίδης, Αγγελος Ξανθόπουλος, Νάκης Ξανθόπουλος, Πηνελόπη Καμπάκη Βιουγιουκλή, Θωμάς Βουγιουκλής, Κώστας Ταβουλτσίδης και Δημήτρης Βλάχος.

Παρουσιάζει ο Γιάννης Στεφανίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακούστε τον κ. Μπάμπη Κούκο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά