Ο Στέλιος Αρσενίου συγχαίρει τον Αντώνη Κουτσούμπα και την ΕΠΑΡΚΕΙΑ για τον ‘Πύραυνο’ και υπενθυμίζει γιατί συνδέει την επανεκκίνηση του επιχειρείν στην ευρύτερη περιοχή με την ιστορία

 

Την εξαιρετικά ιδιαίτερη δράση της ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, τον ‘Πύραυνο’,( σ.σ: αναρτήθηκε αναλυτικό ρεπορτάζ και συνέντευξη στην ιστοσελίδα του δημοτικού ραδιοφώνου για τον ‘Πύραυνο’)  που ξεκινά από αύριο στην Παλιά Μορσίνη και μυεί τους συμμετέχοντες στα ‘ανθρώπων έργα’, θυμίζοντας τη γνώση και εφευρετικότητα των αρχαίων μας προγόνων που είναι και η  αφετηρία της σημερινής μας εξέλιξης, χαιρέτησε ο συμπολίτης- επιχειρηματίας και ο ίδιος- κ. Στέλιος Αρσενίου, με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, λίγο μετά το πέρας της συνέντευξης με τον κ. Κουτσούμπα.

Ο κ. Αρσενίου συνεχάρη τον κ. Κουτσούμπα και την ΕΠΑΡΚΕΙΑ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, επανέλαβε τη σημασία της αξιοποίησης της ιστορίας και των μύθων με σπέρματα ιστορικής αλήθειας που περισσεύουν στην περιοχή μας για την ανάδειξη, στήριξη και κυρίως προώθηση της ντόπιας επιχειρηματικότητας και κάλεσε –για μια ακόμη φορά- Δ.Π.Θ, τοπικές αρχές και παραγωγικούς φορείς να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ακούστε τον κ. Σ.Αρσενίου.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τεχνολογία
Τοπικά