Δήμος Ξάνθης: Πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ κατηγορίας.

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020,  το μεσημέρι οι   Διασυλλογικοί Αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ κατηγορίας:  Ανδρών, Εφήβων, Νεάνιδων και παίδων Α, Β στο Σκοπευτήριο του Δαφνώνα της Σταυρούπολης Ξάνθης, που διοργάνωσαν ο Σκοπευτικός Όμιλος "Ανδρομέδα" Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΣΚΟΑΑΠΘ  και τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Ξάνθης.

«Ο Δήμος Ξάνθης ενθαρρύνει και ενισχύει πρωτοβουλίες που συντελούν στην εξωστρέφεια της περιοχής μας και συμβάλουν θετικά στην καλλιέργεια του πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι»  στους νέους μας  που είναι η ελπίδα για το αύριο του τόπου μας»,  δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μπεκήρ Ογλού  Σουά μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση  στη διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου του Δαφνώνα αλλά και τις ομορφιές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον  Ομοσπονδιακός προπονητής σκοποβολής κ. Νίκο Βουδούρη  για το άθλημα, αντλώντας πολύ χρήσιμες πληροφορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να ενεργοποιηθεί το Σκοπευτήριο του Δαφνώνα για την αθλητική δραστηριότητα των νέων της περιοχής, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του Ομοσπονδιακού προπονητή ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά