Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων. Ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με άλμα στην επιχειρησιακή εκπαίδευση της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020.

 

 

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτέλεσμα ιστού με συνδέσμους ιστοτόπου

 

Όταν ο ίδιος  ο Αρχηγός  του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πηδά από το Chinook μαζί με τους άντρες και τις γυναίκες των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, τότε είναι βέβαιο οτι η επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλους τους βαθμούς και σε όλα τα επίπεδα είναι στο μέγιστο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγο Γεώργιο Τζιτζικώστα και τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ  Υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη», έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων  και των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων  του ΓΕΕΘΑ -Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών  και Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών , στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό σχετικά με τη συγκρότηση της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ). 

Ο Αρχηγός  εγκαινίασε  το νέο Διοικητηρίου του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών, που  ολοκληρώθηκε το Μάιο 2020 και  συμμετέχοντας  ο ίδιος προσωπικά  στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Μωνάδων Ειδικών Επιχειρήσεων  και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων  πραγματοποίησε άλματα  στη θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου.

Ο φακός κατέγραψε, για ευνόητους λόγους,  μόνο ένα μικρό μέρος της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά