Παρέμβαση του Γ.Γ. της ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης Α.Κηπουρού για το σ/ν για τον περιορισμό των διαδηλώσεων/Κατηγορηματικά αντίθετοι και οι μηχανικοί του δημοσίου

Η ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, γνωστοποίησε με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης, κ. Αλέξανδρος Κηπουρός.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΕΜΔΥΔΑΣ, ενημέρωσε, καταδίκασε στο σύνολο του το νομοσχέδιο, το οποίο- όπως είπε- δεν είναι παρά η επαναφορά ανάλογης διάταξης του 1971 και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας που οι περιορισμοί, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι υποχρεωτικοί.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, πρόσθεσε , δεν θα επιτρέψει την εφαρμογή διατάξεων που αποτελούν ‘επίθεση’ σε δικαιώματα και ελευθερίες που κερδήθηκαν με δημοκρατικούς αγώνες.

Η ΕΜΔΥΔΑΣ βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται νομοσχέδια που, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, πλήττουν -ή και ακυρώνουν σε κάποιες περιπτώσεις - τους μηχανικούς του δημοσίου αλλά και το ίδιο το δημόσιο, αφού ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή ιδιωτών.

Τέλος, ο κ. Κηπουρός έκανε γνωστό ότι οι μηχανικοί του δημοσίου συμμετέχουν και στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του ν/σ.

Ακούστε τον κ. Α.Κηπουρό.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Βούλα Μαυρίδου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά