Εθιμοτυπική επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Αγάπη για την Ξάνθη μας’ Ι. Παπαχρόνη στον Μουφτή Ξάνθης για το μπαϊράμ.

Η δημοτική παράταξη ‘Αγάπη για την Ξάνθη μας’ ενημερώνει:

«Τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας", Γιάννης Παπαχρόνης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο, Μιχάλη Σπανίδη, επ' ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ.  Με τα επιδημιολογικά δεδομένα σαφώς ευνοϊκότερα για την Ξάνθη σε σχέση με την περίοδο του Ραμαζάν Μπαϊράμ, αλλά με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, μετέφεραν τις ευχές των μελών του συνδυασμού για καλό και ειρηνικό Μπαϊράμ για όλους τους μουσουλμάνους της Ξάνθης και πρόσφεραν στον Σοφολογιώτατο γλυκά και το βιβλίο του Πέτρου Γεωργαντζή "Η πνευματική ακτινοβολία των αρχαίων Αβδήρων" από τις Εκδόσεις Σπανίδη, μια πραγματεία για τους αβδηρίτες σοφιστές.

Ο Τοποτηρητής Μουφτής ενημέρωσε για τα σχέδιά του προκειμένου να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο της Μουφτείας (συσσίτια, διανομή ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης, διανομή καυσόξυλων, πετρελαίου θέρμανσης κλπ). Ζήτησε παράλληλα την βοήθεια και συνεργασία τού συνδυασμού όπως και όλων των αρχών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης». 

 

Τοπικά