Ξάνθη για όλους. Ο Σάββας Μελισσόπουλος στην "Όμορφη Πόλη 89,9"

Ο Επικεφαλής της παράταξης "Ξάνθη για όλους" κ. Σάββας Μελισσόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης, με τήρηση του πρωτοκόλλου των μέτρων, με συνομιλία από δυο ξεχωριστούς ραδιοθαλάμους.

Οι ενέργειες και οι τυχόν παραλήψεις του Δήμου στην κορωνοϊό εποχή, τα στοιχεία που ζητά η παράταξη για τη αξιοποίηση των κονδυλίων που έλαβε ο Δήμος από την Κυβέρνηση, η συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης, ο προγραμματισμός δράσεων, η διαβούλευση για ζητήματα που αφορούν την Ξάνθη, η συνεννόηση όλων των παρατάξεων για μείζονα ζητήματα που αφορούν την πόλη, μπήκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η λειτουργία του Κολυμβητηρίου, το υπόγειο Δημοτικό πάρκινγκ, η Τουριστική προβολή της περιοχής, η αξιοποίηση του Δασικού Χωριού, η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η εξασφάλιση μελετών για την διεκδίκηση έργων, απασχόλησαν τη συζήτηση.

Ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος αναφέρθηκε στην ακύρωση των εκδηλώσεων για τις Γιορτές παλιάς Πόλης της Ξάνθης, τονίζοντας οτι κάτι τέτοιο ήταν επιβεβλημένο από τις συνθήκες, επισημαίνοντας οτι θα πρέπει να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και η ιεράρχηση των πραγμάτων ώστε μόλις ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση οι πολιτιστικοί θεσμοί να είναι οχυρωμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ξάνθη για όλους" αναγνωρίζοντας τον πλουραλισμό του ενημερωτικού τμήματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, δεσμεύτηκε δημόσια σε μια πιο τακτική επικοινωνία με τους πολίτες μέσα από τη συχνότητα της "Όμορφης Πόλης 89,9" και πρότεινε σε όλες τις παρατάξεις και στον Δήμαρχο Ξάνθης να καθιερωθεί συνάντηση-συζήτηση με όλους τους επικεφαλής, σε τακτική βάση, όπου θα συζητιούνται σημαντικά ζητήματα της Ξάνθης, με καταθέσεις προτάσεων και ιδεών, σε μια διάσταση εύρεσης κοινού παρανομαστή και συγκλίσεων, ώστε να επιτυγχάνεται σε σύντομο χρόνο, με την ταυτόχρονη παρέμβαση των πολιτών, η δρομολόγηση δράσεων και έργων.

Ακούστε τον Σάββα Μελισσόπουλο.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Βούλα Μαυρίδου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά