Θ.Γκόνης: παρά τις δυσκολίες με την πανδημία, το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων άντεξε και απέδειξε τη δυναμική του/ Δύο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις ανεβαίνουν στις 21 και 23 Αυγούστου

Συνεχίζονται οι αξιόλογες παραστάσεις  και μουσικές συναυλίες στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων παρά τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διοργανωτές λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα και καταφέραμε , ακόμη και σε αυτήν την πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους περίοδο, να καταδείξουμε τη δυναμική του Φεστιβάλ Φιλίππων, επισημαίνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σκηνοθέτης κ. Θοδωρής Γκόνης.

Ο κ. Γκόνης ενημέρωσε για το σύνολο των  παραστάσεων και των  συναυλιών  που θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 31 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και έδωσε πληροφορίες στο θεατρόφιλο κοινό της Ξάνθης για τις δυο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις που θα ανεβούν στις 21 και τις 23 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα η παράσταση «Βάκχες, το σώμα δίχως σώμα» σε σκηνοθεσία Ρηνιώς Κυριαζή, παρουσιάζεται την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στις 19.15,  στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 4ου Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος και του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων και η παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, παρουσιάζεται την Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 19.30, στο Προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Φιλίππων στο πλαίσιο του 4ου Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος και του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στις δύο παραστάσεις (υποχρεωτική όμως η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510220876 – 7 , πρωινές ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της παράστασης. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Ακούστε τον κ. Θοδωρή Γκόνη.

 

Σύνταξη  Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια  Βούλα Μαυρίδου

 

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά