Π.Τσιαντός, Β.Αρχοντίδου και Β.Γεωργιάδης ενημερώνουν για τους σημερινούς σταθμούς της 4ης Διάσχισης Ορεινής Ξάνθης και Θρακικών Μετεώρων

Στο Λειβαδίτη βρίσκονται σήμερα οι ορειβάτες της 4ης Διάσχισης Ορεινής Ξάνθης και Θρακικών Μετεώρων, απολαμβάνοντας το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον και έχοντας διανύσει, από το Σάββατο μέχρι και σήμερα, 80 χλμ.

Ο σκηνοθέτης και ορειβάτης Παύλος Τσιαντός καταγράφει το μαγευτικό τοπίο, τις διαδρομές και τις έκτακτες αλλά  διαχειρίσιμες στιγμές των ορειβατών , ώστε τέλη του 2020 αυτή η όμορφη ορειβατική περιπέτεια να παρουσιαστεί στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου ο κ. Τσιαντός, επεσήμανε ότι έχει ξαναεπισκεφθεί την περιοχή, όμως αυτή η εμπειρία είναι και για τον ίδιο κάτι διαφορετικό αφού έχει πλέον το χρόνο σύμμαχο για να τη γνωρίσει καλύτερα.

Δίπλα του η ορειβάτης Βανέσα Αρχοντίδου, η οποία προστέθηκε μόλις χθες στην ομάδα των ορειβατών της 4ης Διάσχισης, ετοιμάζεται για την ανάβαση στον καταρράκτη του Λειβαδίτη και καταθέτοντας την εμπειρία της από την υλοποίηση του στόχου της να κατακτήσει τις επτά υψηλότερες κορυφές των ηπείρων  του πλανήτη- απομένει πλέον μόνο η Ανταρκτική για να τον ολοκληρώσει- ξαφνιάζει ευχάριστα με τη διαπίστωση ότι όποια κορυφή και να κατακτήσει κανείς, αυτή η μοναδική εμπειρία εξερεύνησης των ελληνικών ορεινών όγκων είναι μοναδική.

Ο πρόεδρος της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης κ. Βασίλης Γεωργιάδης, τέλος, ενημερώνει για τους σημερινούς και αυριανούς σταθμούς της ομάδας και ανανεώνει το ραδιοφωνικό ραντεβού για αύριο το πρωί , λίγο μετά τις 10:00, στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Ακούστε τις συνεντεύξεις με την κ. Β.Αρχοντίδου και τους κ.κ. Π.Τσιαντό και Β.Γεωργιάδη.

 

 

Σύνταξη  Κυρική Οικονόμου

Μοντάζ Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια Βούλα Μαυριδου

Αθλητικά
Τοπικά