Οι Βάτραχοι επιλέγουν την καλύτερη καρναβαλική φωτογραφία και διοργανώνουν το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού…

Μπορεί η πανδημία να έχει επιβάλει τους σκληρούς της όρους και για την περίοδο της Αποκριάς, ο Σύλλογος των Βατράχων, όμως, αποφάσισε να βρει τρόπους, ώστε οι Ξανθιώτες να βρουν μια διέξοδο από τη μονότονη πραγματικότητα…

Δύο δράσεις «τρέχουν» αυτές τις ημέρες, με πρωτοβουλία του Συλλόγου. Ο Μιχάλης Τσέπελης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο προέτρεψε τους Ξανθιώτες να βρουν την καλύτερη φωτογραφία τους από τις παρελάσεις που έχουν συμμετάσχει τις προηγούμενες χρονιές με τον σύλλογο ή από κάποια άλλη καρναβαλική τους στιγμή και να τη στείλουν. Οι φωτογραφίες αναρτώνται είτε στη σελίδα των Βατράχων στο facebook (βάτραχοι πολιτιστικός σύλλογος) είτε στο instagram (βάτραχοι Ξάνθης). Όσοι… «πιστοί», μπορούν να στέλνουν τα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μέχρι σήμερα το βράδυ.

Η δεύτερη δράση είναι το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, που θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί και θα εξελιχθεί στον κεντρικό αστικό ιστό, αλλά κυρίως στην Παλιά Πόλη. «Στέλνοντας τον κωδικό 6 οι συμμετέχοντες σε πολύ μικρές ομάδες και βάσει των υγειονομικών μέτρων θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στους γρίφους που θα τους δοθούν με σκοπό την ανακάλυψη του χαμένου θησαυρού», τόνισε ο Μιχάλης Τσέπελης, ο οποίος ωστόσο επισήμανε πως οι Βάτραχοι έχουν μεριμνήσει ώστε να μη σημειωθεί συνωστισμός, καθώς οι ομάδες θα «ψάχνουν» σε διαφορετικά σημεία, διαφορετικούς γρίφους. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι το Σάββατο.

Τους νικητές και στις δύο δράσεις, περιμένουν δώρα και εκπλήξεις.

«Προσπαθούμε να είμαστε δραστήριοι. Αλλά κι ο κόσμος φαίνεται από τη μέχρι τώρα συμμετοχή ότι έχει την ανάγκη για μια διαφυγή, μια έξοδο από τη μονότονη πραγματικότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος.

Ακούστε τον Μ.Τσέπελη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Ελευθερία Μούκανου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά