Σε Ευφραιμίδη και Μέτιο το "ευχαριστώ", για τη δημιουργία πίστας εξέτασης-εκπαίδευσης, δικύκλων.

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπαιδευτές  οδήγησης ΑΜ-Θ  και τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο

Ο σύνδεσμος εκπαιδευτών οδήγησης κ κυκλοφοριακής αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης πραγματοποίησε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όλων των μελών του, παρουσία –συμμετοχή του  Περιφερειάρχη κ.Μετιου.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην όποια ο  κ. Μέτιος  ενημέρωσε  σχετικά με την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της περιφέρειας ,και  ακολούθως απάντησε στα αντίστοιχα  ερωτήματα  που του τέθηκαν

 Στην συνέχεια ο  Περιφερειάρχης  ενημερώθηκε   για τα προβλήματα που θα προκύψουν όσον  αφορά την εύρυθμη λειτουργία της δραστηριότητας  των εκπαιδευτών οδήγησης  κατά το άνοιγμα της.


Ακολούθησε διάλογος με  σειρά  ερωτήσεων,  παρατηρήσεων  και προτάσεων

Ο κ. Μέτιος άκουσε προσεκτικά όσα του τέθηκαν και δεσμεύτηκε    σε νέα τηλεδιάσκεψη άμεσα με την συμμετοχή κ των υπολοίπων φορέων που έχουν σχέση με την εν λόγω δραστηριότητα , ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.


Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών οδήγησης και  κυκλοφοριακής αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  παρέδωσε   ευχαριστήριο  προς τον Αντιπεριφερειάρχη   Ξάνθης  κ.Ευφραιμίδη  Νικόλαο και  προς τον  κ.Μέτιο  για τις ενέργειες τους, ώστε να  υπάρξει γρήγορη  εύρεση και  δημιουργία  πίστας   εξέτασης-εκπαίδευσης  δικύκλων που τόσο σημαντικός είναι για τους συναδέλφους τους εκπαιδευτές αλλά και  την τοπική κοινωνία του  Ν .Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά